O nas

Pora Karmienia ,to lokal gastronomiczny na warszawskim ursusie zajmujący się przygotowywaniem rzemieślniczych kebabów z różnego rodzaju mięsa. Filarem jest kebab z kurczaka zagrodowego ,który można zjeść każdego dnia. Pozostałe kebaby robione są z różnego rodzaju mięsa , takiego jak karkówka wieprzowa, kaczka, antrykot wołowy, gęś , dziczyzna, czy też z jagnięciny i baraniny. Pomysł wyszedł od szefa kuchni , który jest Technikiem Technologii Żywienia kierunek mięsny z długim stażem w zawodzie . Kompozycje przypraw są przygotowywane na miejscu z ściśle wyselekcjonowanych przypraw ,bez dodatku glutaminianu sodu, barwników, substancji konserwujących i barwiących. Kebab nasz można zjeść na wiele sposobów, korzystając z dodatków specjalnych takich jak grecki ,włoski ,sycylijski ,wiejski ,francuski, meksykański czy tropikalny.

Pora Karmienia, to również pyszna pizza , na cienkim cieście z dużą ilością dodatków bardzo dobrej jakości. Większość wędlin wykorzystanych do pizzy, robionych jest własnoręcznie i wędzonych w tradycyjnej wędzarni. Dlatego jeśli szukasz pysznej pizzy i oryginalny kebab, jakiego nie zjesz nigdzie indziej ,trafiłeś pod właściwy adres.

0
ZŁÓŻ ZAMÓWIENIE
SPRAWDŹ PKT LOJALNOŚCIOWE